Zencefilin kabuğunun soyulup soyulmayacağı konusunda gerçekten kararsız kaldım. Kabuğun besin değerleri ve sağlık yararları göz önüne alındığında, kabuğu ile kullanmanın avantajları var gibi görünüyor. Ancak, kabuğu soydumda zencefilin tadını daha yoğun alabilirim gibi hissediyorum. Sizce kabuğu ile kullanmanın ekstra lif alımı gibi faydaları, soymak istemenin sağladığı pürüzsüz doku ile kıyaslandığında daha mı öncelikli olmalı?
Zencefilin kabuğunun soyulup soyulmayacağı konusunda gerçekten kararsız kaldım. Kabuğun besin değerleri ve sağlık yararları göz önüne alındığında, kabuğu ile kullanmanın avantajları var gibi görünüyor. Ancak, kabuğu soydumda zencefilin tadını daha yoğun alabilirim gibi hissediyorum. Sizce kabuğu ile kullanmanın ekstra lif alımı gibi faydaları, soymak istemenin sağladığı pürüzsüz doku ile kıyaslandığında daha mı öncelikli olmalı?
Cevap yaz